Tarieven Rooster Studio Ervaringen Nieuws Contact Foto's
Yoga   Mother's Blessings   Individuele Sessies & Reizen

Individuele Sessies & Reizen


Individuele Yoga, massage & lichaamswerk met Merel.

Aanraking met Aandacht. Ons lichaam verwerkt de gevoelde ervaring langzamer dan ons denken. Vaak denken we iets verwerkt te hebben, we zeggen " Ik heb het een plekje gegeven" en dat klopt ook, echter is dat plekje, een plekje in ons fysieke lichaam. Hierdoor kan het zijn dat op onverwachte momenten oude pijn of patronen zich weer aandienen. De uiteindelijke verwerking mag komen als we ook de gevoelde fysieke ervaring weer bewust worden dit kan door Yoga, Massage, Lichaamswerk of combinatie van deze. Hieronder meer uitleg over de verschillende mogelijkheden. Bij vragen of boekingen kun je contact opnemen met Merel 0624596895 of via info@lichaamswerkcarpediem.nl

Ayurvedisch massage

Dit is een zeer oude massage vorm welke is voortgekomen uit de traditie en cultuur van de Veda's (Oude India). In India wordt de kennis van de Ayurveda aan elke generatie doorgegeven. De ayurveda weerspiegelt de elementen Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ruimte op fysiek, mentaal en emotioneel niveau in ons lichaam. We noemen dit Vata, Pitta en Kapha ,de dosha's , onze lichaamconstitutie.

Lomi Lomi massage

Dit is een zeer mooie massage vorm welke is voortgekomen uit de traditie en cultuur van de Hawaïaanse eilanden. De Lomi Lomi weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de natuur. Het is een rustige ritmische olie massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsmassage die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met het zachte deel van de onderarmen wordt gemasseerd. Het helpt om blokkades los te laten en de energie een nieuwe richting te geven. Het is een transformerende massage en wordt vaak omschreven als een dans over het lichaam.

Rebalancing Lichaamswerk

Rebalancing is oorspronkelijk ontstaan in het meditatiecentrum van de spirituele meester Osho. Deze heeft als geen ander herkend dat het lichaam de tempel is van de ziel, als vrije natuurlijke aard. Rondom Osho verzamelden zich westerse lichaamswerkers en therapeuten met diverse expertises (als Rolfing, Feldenkrais, Trager, Alexandertechniek, Craniosacraal-therapie en bio-energetica). Rebalancing ontstond uit de synthese van deze bijzondere westerse vormen van lichaamswerk met de Oosterse meditatieve benadering. Rebalancing is een lichaamsgerichte benadering die leidt tot meer zelfinzicht. Door Rebalancing leer je de kramp ontspannen waaraan je lichaam en geest in de loop van het leven gewend zijn geraakt. Deze ontspanning geeft een ervaring van welzijn, verandert onze perceptie en opent nieuwe dimensies. Dit helpt om van een staat van denken naar bewust voelen te gaan en van voelen naar Zijn. Door bewust aanwezig te zijn in het lichaam – en het denken slechts als dienend instrument te gebruiken – wordt iedere ervaring in het lichaam een opening naar de innerlijke wereld, naar zelfinzicht en vrijheid.

Yoga Rebalancing

Zelfonderzoek, yoga & lichaamswerk op de mat.

Yoga Sensitief

Yoga begeleiding bij fysieke, mentale of emotionele sensitiviteit. In overleg kan ik ook naar een thuis locatie komen.

Carpe Diem Reis

Een individueel traject waarbij we de tijd nemen voor de "obstakels" die jou in het dagelijks leven beperken om helemaal te zijn wie je bent.

Misschien heb je fysieke klachten of ben je nog herstellende van een blessure. Misschien zorg je beter voor een ander dan voor jezelf. Misschien ontbreekt het je aan vertrouwen of blijf je in twijfel hangen. Misschien word je snel boos, bang of bedroefd. Misschien.... er zijn talloze voorbeelden te noemen wat een "obstakel " voor jou zou kunnen zijn.

Tijdens mijn Rebalancing en Yoga opleidingen (Hatha,Yin & Kundalini) heb ik vele van mijn eigen "obstakels" mogen onderzoeken, dit waren pittige en mooie helende reizen.

Gedurende de Carpe Diem reis deel ik vanuit mijn afgeronde opleidingen, mijn persoonlijke ervaringen en mijn ervaring uit ruim 8 jaar individuele sessies begeleiding. De Carpe Diem reis is een traject van ongeveer twee maanden. Één keer per twee weken komen we samen en gaan we via meditatie, zelfonderzoek, yoga en lichaamswerk op onderzoek uit. Elke individuele sessie duurt 2,5 uur. De sessies worden in de studio gegeven waar we alle ruimte en mogelijkheden hebben. Na iedere sessie geef ik je suggesties mee qua voeding, yoga en meditaties die je thuis zou kunnen doen. Tussendoor is er per app contact en als nodig een bel moment.

Deelname €650 per persoon, exclusief 21% BTW bij zakelijke facturering als coachingstraject.
Inclusief 30 minuten intake
Inclusief 10 uur individuele sessies|
Inclusief 4x adviezen voor thuis
Inclusief 4x extra contactmomenten

Pachamama Reis

Drie jaar geleden kwam volledig onverwachts Pachamama in mijn leven en ik geniet enorm van deze mooie plek in Spanje. Het is er zo mooi en krachtig dat ik het gevoel had dat er nog een andere bestemming voor deze fijne plek is. September 2023 heb ik 2 persoonlijke reizen daar mogen verzorgen, dit was zo fijn om te doen dat ik komend jaar meteen 2 nieuwe data heb ingeroosterd.

Een persoonlijke reis
Ik bied een reis aan waarbij het programma helemaal op jou wordt afgestemd. Een reis waarbij ik je gids zal zijn via voeding, yoga, massage, zelfonderzoek, ayurveda, meditatie, adem, dans, lachen, spelen, wandelen en waar we maar zin in hebben.

Wat gaan we doen?
Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:
• 1x voorbereidingsgesprek in Nederland
• 3x lichaamswerk
• 5x yoga therapie
• 3x zelfonderzoek sessie
• 3x uitje in de regio (in overleg)

Jouw persoonlijke reis stellen we samen op aan de hand van jouw wensen.

Beschikbare data
Er zijn in 2024 twee data beschikbaar:
• zondag 16 juni- zaterdag 22 juni 2024
• zondag 8 september - zaterdag 14 september 2024

Kosten
De kosten voor een week zijn:
• € 1600 p.p
Dit is inclusief:
• 6x overnachtingen in Pachamama;
• Programma onderdelen;
• Alle maaltijden, versnaperingen en drankjes;
• 2x transfer naar vliegveld Reus, Busstation Cambrils, treinstation Hospitalet de L’infant
Dit is exclusief de heen- en terugreis Spanje-Nederland, exclusief transfer Barcelona airport.

“Werken met je lichaam voor iedereen en overal”.