Tarieven Rooster Studio Ervaringen Nieuws Contact Foto's
Yoga   Mother's Blessings   Individuele Sessies

Nieuws


10 jaar Yoga in de polder van Hellevoetsluis

Vrijdag 23 juni kwamen de eerste groep helpende handen om de tafels en stoelen neer te zetten. De boodschappen werden uitgepakt en daarna met elkaar pizza gegeten. Zaterdag 24 juni om 10 uur kwamen er de tweede groep helpende handen, de tafels werden gedekt, vaasjes met bloemetjes uit de tuin en in de keuken een snijploeg. Vanaf 12 uur kwam iedereen, heerlijk zittend onder de parasols genietend van hapje, drankje en praatje. Vervolgens werd ik door mijn lieve collega docenten verrast met een schitterende Ginko boom, en ook een boek met foto's en teksten van team en deelnemers. Echter vlak erna nog een enorme verrassing een beeld van een levensboom gegeven door de deelnemers van de studio. Natuurlijk ook niet te vergeten de lieve kaartjes, bloemetjes, drankjes, verse eitjes, zaadjes, gelukspoppetjes ...wat ben ik verwend. Later op de middag op het terras nog wat muziek en zingen. En toen ging het derde team helpende handen aan de slag en alles werd weer opgeruimd.

Lief team, lieve helpende handen, lieve deelnemers, lieve familie jullie hebben mij naast de mooie kado's ook een fantastische dag gegeven.

Wie had dat ooit 10 jaar geleden kunnen verwachten. Samen met jullie is Lichaamswerk Carpe Diem geworden wat het nu is.

Vanuit mijn hart naar jullie hart

Namasté 💚
MerelEen Lomi Lomi Reis

Aloha 🌸
Ik ben op reis geweest, een Lomi Lomi reis 🌟
Een reis van verbinding, van liefde, van heelheid, van ik ben genoeg ❤️
Een reis van gever en ontvanger 🙌🏻
Nu mag ik jou mee op reis nemen🍀
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lomi Lomi massage wordt gegeven in vloeiende, ritmische bewegingen met voornamelijk de handen en onderarmen.
Het voelt als zachte golven die over je lichaam rollen, waarbij verschillende lichaamsdelen tegelijkertijd gemasseerd worden.
Er wordt met Aloha ‘The breath of life’ gemasseerd, de levensenergie van liefde en goede intenties.
Wil je ook een Lomi Lomi ervaren, dan ga ik met liefde met je op reis.

Je mag me bellen of app sturen 0624596895
Lieve groet, Merel Du Bosc-van WaalwijkVolle Maan Yoga

Vrijdag 12 augustus tijdens de avond van de volle maan hebben we buiten op het terras eerst een Yin Yoga gedaan hierbij was de uitnodiging om te mogen verzachten en openen. Daarna de volle maan Kundalini meditatie, en op het moment dat deze afgelopen was, kwam aan de horizon de volle maan op als een mooie rode bal. Het was een mooie avond.Kundalini Yoga XL Indian Summer

Zaterdag 8 oktober was er een Kundalini yoga workshop. We gingen van een lange zomer over naar de herfst. In deze periode krijgen de bomen hun mooie warme kleuren totdat het tijd is om haar bladeren los te laten, zo ook mogen wij in de herfst gaan loslaten en weer naar binnenkeren. Na een intense KY sessie, hebben we even heerlijk door de tuin gelopen, daarna een meditatie en afgerond met een pompoen soep buiten in de herfstzon.Er is veel gebeurd de afgelopen periode, maart 2020 ging de studio deur dicht ivm de corona griep. In die periode ben ik een YouTube kanaal gestart zodat men thuis door kon gaan met lessen volgen (zie link hieronder).

In mei 2020 mochten we de buitenactiviteiten hervatten en ben ik gestart met een buiten les rooster. Een periode waarbij het weer zéér centraal stond, lessen op het terras, lessen op het strand, lessen op de sup, zonsopgang lessen en zonsondergang lessen. Elke keer was het weer spannend wat het Weer deed.

Nu sta ik aan de vooravond van het nieuwe seizoen waarbij de binnen lessen vanaf 31 augustus 2020 weer gaan beginnen. Een nieuwe periode met de volgende veranderingen; van 17 naar 23 lessen, van 12 naar 8 deelnemers, van 55 naar 45 minuten en een roulatierooster met 3 nieuwe docenten.

Ik heb er veel zin in en zie het als een mooie uitdaging.
Lieve groet, Merel

https://www.youtube.com/channel/UCCgkG_v565gCHIYvNDJC_dgKlankervaring met Shelvin Boloorian

Shervin heb ik mogen ontmoeten tijdens mijn verblijf op Bali, ik heb een groep- en een individuele sessie bij hem gedaan. De reis door mijn lichaam via zijn klanken raakte mij diep en ik ben heel blij en dankbaar dat Shervin op woensdag 4 oktober en donderdag 5 oktober naar de studio is gekomen om jullie dit te laten ervaren. De geluiden, gebaseerd op oude natuur kennis, maakt hij via didjeridoo, drum, klankschalen, gitaar, fluit en zijn eigen stem. Gedurende 2 uur nam hij ons mee op reis in de wereld van klank.
Shervin heeft beloofd dat als hij weer in Nederland is hij het laat weten en langs komt!
Meer informatie over Shervin kun je vinden via www.soundhealingbali.comSup Yoga

Zomer 2016 was de try out van de Sup Yoga, via een enthousiaste yoga deelneemster kwam ik in contact met Jasper van de Brunotti Beachclub aan het Oostvoornse meer en samen leek het ons leuk om een Sup Yoga te organiseren.
Maar wat begon als een losse try out werd zo enthousiast ontvangen dat het  al gauw een terugkomend evenement werd en  wat natuurlijk ook dit jaar weer wordt vervolgd. Hieronder een impressie van 2016 voor meer informatie rooster108 Zonnegroeten.

Zaterdag 15 november hebben we met een groepje dames 108 zonnegroeten gedaan voor het jongens weeshuis in Haripad(India). Dit weeshuis wordt door mijn Yoga filosofie leraar uit India ondersteund en gecoördineerd. Elke zonnegroet werd gesponsord door familie, vrienden en bedrijven. Het was een intensieve en leuke ochtend die we afgesloten hebben met verse soep en een schitterende opbrengst van 1400 euro. Nogmaals wil ik de deelnemers en sponsors bedanken voor hun inzet en bijdrage.

Hierbij de link van het project:
http://www.aimforseva.org/project/aim-seva-student-home-9Yoga Teacher Training in India.

Afgelopen augustus (2015) ben ik een maand naar een ayurvedische yoga ashram in India geweest. Gedurende deze maand heb ik het YTT gevolgd, dit is een internationaal erkende yoga opleiding. Ik heb speciaal voor deze locatie gekozen daar hun visie mij erg aansprak. Yoga is een manier van leven en niet alleen een uurtje op de mat.
De dagen begonnen om 6 uur met meditatie en daarna 2 uur yoga op de mat, om 9 uur kregen we ons ontbijt! Hierna yoga filosofie, waarbij de oude teksten zoals de Veda’s en Sutra’s besproken werden maar ook yoga in de moderne tijd. Tussen de middag fruitlunch en individuele sessies bij één van de docenten. Begin van de middag yoga anatomie en fysiologie, waar veel aandacht was voor al onze lichamelijke stelsels (spijsvertering, zenuw, endocriene etc.).
De middag eindigde met 2,5 uur yoga op de mat, en om 19.00 uur avondeten. Na het eten werden er mantra’s en bhajans gezongen en soms een film over India. Om 22.00 uur ging het licht uit en waren we stil tot de volgende ochtend 10 uur.
Er waren 6 dagen opleiding en 1 dag was je vrij om de omgeving te verkennen, te studeren of niks te doen. Het was een onvergetelijke ervaring en ben ook heel dankbaar dat ik dit mocht meemaken.

Een foto impressie kun je terugvinden op: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.510343712454493.1073741846.207507842738083&type=3Terugblik seizoen 2014-2015.

Het eerste jaar in de nieuwe studio, nieuwe gezichten en ook oude bekenden. Een nieuw rooster, de groepen kregen vorm, maar daarnaast ook mooie ontmoetingen met de individuele sessies. Een jaar waarin ik weer veel heb mogen leren door alle ervaringen met jullie. Dank jullie wel daarvoor, nu een zomerstop maar kijk er naar uit om in september verder met jullie op reis te gaan. Hieronder een impressie van afgelopen jaar.


Hapje & drankje


Op tafel


Yoga special


Yoga aan zee


Buiten Yoga

Feestelijke opening van de nieuwe studio.

Op zaterdag 4 oktober stonden de deuren open voor een feestelijke opening van de nieuwe studio.
Het was een schitterende dag qua mensen, sfeer en het mooie weer. Voor een foto impressie, klik hier.

Zomer 2014

Deze zomer zijn er meerdere buitenactiviteiten geweest.
Dit is een kleine impressie van een hele leuke zomer. Als het weer goed genoeg is, gaan we in de herfst en winter ook naar buiten. Dus hou facebook in de gaten.

Aqua Workout


Volle Maan Yoga


Yoga aan zee


Yoga & Foto


Yoga & Lekkernij

Yoga, Fotoshoot & Lekkernij

Vrijdag 11 juli hebben we de eerste Yoga, Fotoshoot & Lekkernij gehad, het was een leuke avond waarbij lachen,
goede gesprekken en momenten van stilte elkaar afwisselden.
Na de Yoga & Fotoshoot hebben we genoten van de lekkernijen van www.aanzeeoostvoorne.nl.
De foto's zijn gemaakt door Miranda van Hulst
en op haar site kun je deze zien http://www.mvhfotografie.nl/yoga-fotoshoot--lekkernij.html
Zaterdag 2 augustus om 15.00 uur is de 2e editie, opgeven via contact.Bewust Voorne Festival.

Zaterdag 5 juli was er voor het eerst het Bewust Voorne Festival tijdens dit festival
heb ik verschillende mooie sessies mogen weggeven als Carpe Diem momentje,
daarnaast heb ik een Yoga workshop verzorgd met als thema: "Opnemen & Loslaten".
Persbericht: http://www.dichtbij.nl/voorne-putten/ondernemersnieuws/artikel/3607440/eerste-editie-bewust-voorneputten-festival.aspxBouw van nieuwe studio voor Yoga & Massage begonnen

Vanaf eind september gaan de deuren open.
Je kunt de verbouwing volgen via de facebook pagina van Lichaamswerk Carpe Diem.

Verwendagen Dani-Elden Stichting in de Daniel den Hoedkliniek

Tijdens de verwendagen van de Dani-Elden Stichting in de Daniel den Hoedkliniek in Rotterdam heb ik 2 dagen als vrijwilliger ontspannings yoga mogen geven, dit was heel dankbaar werk.

Voor meer informatie over de Dani-Elden Stichting zie www.dani-eldenstichting.nl“Werken met je lichaam voor iedereen en overal”.